Ανακοινώσεις

10ο Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης

Έχει γραφτεί από admin

scrabble/thess_logo.jpg

Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Θ.) διοργάνωσε το 10ο Εαρινό Τουρνουά Σκραμπλ το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαρτίου 2016 στη Φοιτητική Λέσχη Θεσσαλονίκης. Διεξάχθηκαν 7 γύροι με Ελβετικό σύστημα σε μία κατηγορία, χωρίς τελικό. Υπήρξαν 100 συμμετοχές από 6 ομίλους της Ελλάδας (Θεσσαλονίκης, Αθηνών - Πειραιώς, Ημαθίας, Πτολεμαΐδας, Καστοριάς και Ρόδου Δωδεκανήσου). Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Δήμητρα Παναγοπούλου από τον Ο.Σ.Α.Π.. Την 2η και 3η θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι Παναγιώτης Τοπαλίδης και ο Γιώργος Μουζεβίρης από τον Ο.Σ.Θ.

Αποτελέσματα αγώνων, τελική βαθμολογία και περισσότερα στατιστικά στοιχεία εδώ.

Επόμενο ραντεβού των φίλων του παιχνιδιού το 12o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί την Διακαινήσιμο Εβδομάδα στην Κατερίνη, από Παρασκευή 6 Μαΐου μέχρι την Κυριακή του Θωμά 8 Μαΐου 2016. Μείνετε συντονισμένοι!

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016

8o Χειμερινό Τουρνουά Σκραμπλ Αθηνών

Έχει γραφτεί από admin

scrabble/athens_logo_200.jpg

Το 8ο Χειμερινό Τουρνουά Σκραμπλ Αθηνών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο Ξενοδοχείο Oscar, στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2016. Συμετείχαν 83 παίκτες από τους ομίλους Αθηνών - Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ρόδου Δωδεκανήσου, Βέροιας, Πτολεμαΐδας και Καστοριάς και μεμονωμένοι παίκτες από Κρήτη και Χαλκίδα.

Νικήτρια αναδείχθηκε για τρίτο συνεχόμενο τουρνουά - διασυλλογική διοργάνωση η Τσαλαπάτη Ευανθία του ΟΣΑΠ, με δεύτερη την Γκόλιου Ρούλα του ΟΣΘ ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Μιχαήλ Δημήτρης επίσης του ΟΣΑΠ.

Περισσότερα στατιστικά στοιχεία εδώ.

Επόμενη διασυλλογική διοργάνωση για τους φίλους του παιχνιδιού, το Εαρινό Τουρνουά Θεσσαλονίκης στις 19 και 20 Μαρτίου 2016. Μείνετε συντονισμένοι!

Τελευταία ενημέρωση Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2016

2ο Τουρνουά Σκραμπλ Ρόδου

Έχει γραφτεί από admin

scrabble/osrd_logo.jpg

Το 2ο Διασυλλογικό Τουρνουά Scrabble Ο.Σ.Ρ.Δ. πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Best Western Plaza Hotel στην Ρόδο το Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. Σαράντα παίκτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας βρέθηκαν στην Ρόδο για να παίξουν το αγαπημένο μας παιχνίδι στην αγωνιστική του μορφή. Συμμετείχαν παίκτες από Αθήνα, Πειραία, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Βέροια, Χαλκίδα και Κομοτηνή.

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015
Διαβάστε περισσότερα...

8ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Σκραμπλ Πτολεμαΐδας "Σάββας Αυτζαλανίδης"

Έχει γραφτεί από admin

scrabble/ptol_logo_200.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Πτολεμαΐδας - "Σάββας Αυτζαλανίδης" που διοργάνωσε O Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας στην μνήμη του προσφιλούς συμπαίκτη μας Σάββα Αυτζαλανίδη. Στο τουρνουά συμμετείχαν 66 παίκτες από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Βέροια και Κομοτηνή και ήταν οι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά (όσον αφορά τα τουρνουά της Πτολεμαΐδας). Το τουρνουά διεξήχθη στο ξενοδοχείο "Παντελιδης" στην Πτολεμαΐδα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Τσαλαπάτη Ευανθία του ΟΣΑΠ, με δεύτερο τον Μπάτρη Άρη από τον ίδο όμιλο και τρίο τον Μουζεβίρη Γιώργο από τον ΟΣΘ.

Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις των παικτών εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστοχώρο του Ομίλου.

scrabble_posters/8oPto_poster.JPG

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015

Ετήσιο μνημόσυνο

Έχει γραφτεί από admin

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 τελείται το ετήσιο  ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπητού μας Σάββα Αυτζαλανίδη στον Ι. Ν. Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας.

Εκ της οικογενείας

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 10 - 18 από 46

Online χρήστες

Έχουμε 45 επισκέπτες σε σύνδεση

Δημοσκοπήσεις

Με ποια έκδοση του παιχνιδιού της Mattel προτιμάτε να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι;

Αποτελέσματα
Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης