Ανακοινώσεις

2ο Τουρνουά Σκραμπλ Ρόδου

Έχει γραφτεί από admin

scrabble/osrd_logo.jpg

Το 2ο Διασυλλογικό Τουρνουά Scrabble Ο.Σ.Ρ.Δ. πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Best Western Plaza Hotel στην Ρόδο το Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. Σαράντα παίκτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας βρέθηκαν στην Ρόδο για να παίξουν το αγαπημένο μας παιχνίδι στην αγωνιστική του μορφή. Συμμετείχαν παίκτες από Αθήνα, Πειραία, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Βέροια, Χαλκίδα και Κομοτηνή.

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015
Διαβάστε περισσότερα...

8ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Σκραμπλ Πτολεμαΐδας "Σάββας Αυτζαλανίδης"

Έχει γραφτεί από admin

scrabble/ptol_logo_200.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Πτολεμαΐδας - "Σάββας Αυτζαλανίδης" που διοργάνωσε O Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας στην μνήμη του προσφιλούς συμπαίκτη μας Σάββα Αυτζαλανίδη. Στο τουρνουά συμμετείχαν 66 παίκτες από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Βέροια και Κομοτηνή και ήταν οι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά (όσον αφορά τα τουρνουά της Πτολεμαΐδας). Το τουρνουά διεξήχθη στο ξενοδοχείο "Παντελιδης" στην Πτολεμαΐδα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Τσαλαπάτη Ευανθία του ΟΣΑΠ, με δεύτερο τον Μπάτρη Άρη από τον ίδο όμιλο και τρίο τον Μουζεβίρη Γιώργο από τον ΟΣΘ.

Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις των παικτών εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστοχώρο του Ομίλου.

scrabble_posters/8oPto_poster.JPG

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015

Ετήσιο μνημόσυνο

Έχει γραφτεί από admin

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 τελείται το ετήσιο  ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπητού μας Σάββα Αυτζαλανίδη στον Ι. Ν. Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας.

Εκ της οικογενείας

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

3ο Τουρνουά Σκραμπλ Βέροιας

Έχει γραφτεί από admin

Ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Σκραμπλ Βέροιας που έγινε στην όμορφη μακεδονική πόλη το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015. Συμμετείχαν 48 παίκτες από τους ομίλους Αθηνών - Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Βέροιας. Διοργανωτής όμιλος, ο Όμιλος Σκραμπλ Βεροίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Αικατερινάρης Κύρκος του ΟΣΘ με δεύτερο τον Καραμπέτη Νίκο επίσης του ΟΣΘ και τρίτη την Τσαλαπάτη Ευανθία, του ΟΣΑΠ.

Οι παίκτες του αγωνιστικού σκραμπλ, ανανεώνουν το ραντεβού τους, στις 24 και 25 του Οκτώβρη στην Πτολεμαΐδα.

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015
Διαβάστε περισσότερα...

6o Καλοκαρινό Τουρνουά Σκραμπλ

Έχει γραφτεί από admin
scrabble/thess_logo_200.jpg Ό Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 6ο Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκραμπλ στις 11 και 12 Ιουλίου 2015 στο Κάμπινγκ «Αρμενιστής» στην Χαλκιδική. Το τουρνουά είναι αβαθμολόγητο και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν το αγωνιστικό σκραμπλ μέσα από τις καλοκαιρινές ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην θάλασσα! Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2015

Online χρήστες

Έχουμε 46 επισκέπτες σε σύνδεση

Δημοσκοπήσεις

Με ποια έκδοση του παιχνιδιού της Mattel προτιμάτε να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι;

Αποτελέσματα
Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών - Πειραιώς