9ο Τουρνουά Βέροιας 2024

Ένας πανέμορφος, καλαίσθητος και φωτεινός χώρος επελέγη για να φιλοξενήσει το 9ο τουρνουά scrabble του Ομίλου Σκραμπλ Βέροιας – Ημαθίας. Η διοργάνωση διεξήχθη στις 24-25/2/2024, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών, στη Βέροια.

Συμμετείχαν 64 συνολικά παίκτες, από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πτολεμαΐδα, την Κοζάνη, τη Ρόδο, τη Μήλο και την Καστοριά. Όλοι αγωνίστηκαν σε 8 αγώνες με σύστημα ελβετικό. Στο εξωαγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβανόταν και η μουσικοχορευτική βραδιά στην ταβέρνα «Το παλιό ποδήλατο», στο χωριό Ράχη Ημαθίας.

Στην τελετή απονομών η πρόεδρος του Ομίλου Αναστασία Καρακόλη, αφού πρώτα συνεχάρη όλους τους παίκτες, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς την κ. Μαίρη Ναζλίδου, που διέθεσε με μεγάλη της χαρά την αίθουσα των αγώνων, προς τον Γιώργο Μουζεβίρη που επιμελήθηκε τις κληρώσεις, προς τους Γιάννη Δελημιχάλη, Πέννυ Μολφέτα, Σία Καραΐνδρου, Κύρκο Αικατερινάρη που επιμελήθηκαν την καταχώριση των αποτελεσμάτων και προς την κ. Μαρία Παπαδοπούλου και την δ. Ιωάννα Μπουντάνι που έφεραν άψογα εις πέρας τα καθήκοντα των εφόρων.

Την 1η θέση κατέκτησε η Εύα Ζέρβα, τη 2η ο Μάκης Παπασταυρίδης και την 3η ο Μιχάλης Γκανόπουλος. Νικήτρια της Β΄ άτυπης κατηγορίας της ΠΕΣ η Ανθούλα Αδαμίδου και νικήτρια της Γ΄ άτυπης κατηγορίας της ΠΕΣ η Μαρία Κεραμιδοπούλου. Στις αγωνιστικές επιδόσεις ξεχώρισε το νέο πανελλήνιο ρεκόρ της «μεγαλύτερης διαφοράς αγώνα σε τουρνουά» (704 π.) από τη Μπέτυ Χατζηαντωνίου. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αθρόα συμμετοχή 9 αγαπητών συμπαικτών από την Καστοριά, καθώς η προηγούμενη φορά που συμμετείχαν 9 μέλη του ΟΣΚ σε τουρνουά έξω από την περιφέρεια Καστοριάς ήταν το μακρινό 2015, στο 8ο φθινοπωρινό τουρνουά Πτολεμαΐδας! Συγχαρητήρια στον ΟΣΒ, συγχαρητήρια στους νικητές, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!