7ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Πτολεμαΐδας – 10/5/2018

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το 7ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας σε επίπεδο Γυμνασίων, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018. Το σχολικό πρωτάθλημα διεξήχθη στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας υπό την αιγίδα του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας. Συμμετείχαν 38 μαθητές από 6 γυμνάσια της περιοχής (1ο, 2ο, 4ο, 5ο, Μουσικό, Αναρράχης – Εμπορίου).

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μετέχουν μαθητές από 6 διαφορετικά Γυμνάσια, και πρώτη φορά που μετέχει σχολείο εκτός της πόλης της Πτολεμαΐδας!

Πραγματοποιήθηκαν τρεις γύροι αγώνων και βραβεύτηκαν όσοι έκαναν 3 νικητήριους αγώνες. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Νεφέλη Χατζησαββίδου της Γ’ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας! Την συνεχάρη προσωπικά και τη βράβευσε ο τ. Πρόεδρος της ΠΕΣ Παναγιώτης Τοπαλίδης.

Το Δ.Σ. του Ο.Σ.Π. ευχαριστεί την Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τους μαθητές που μετέχουν στην ομάδα σκραμπλ για την άψογη φιλοξενία και τα κεράσματα που προσέφεραν σε καθηγητές και μαθητές, την Mattel που χορήγησε τα έ­παθλα που δόθηκαν στους μαθητές (παιχνίδια Scrabble Original) και τα μέ­λη του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή και την στήριξη της όλης προσπάθειας.