Μαθήματα scrabble στα Ποντιακά – Δεκέμβριος 2021

Μαθήματα scrabble στα Ποντιακά διοργανώνει ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, υπό την εποπτεία του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας.

Τα σεμινάρια που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους ξεκινούν από τη Δευτέρα 13/12/2021 και κάθε Δευτέρα στις 19:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της βιβλιοθήκης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, 25ης Μαρτίου και Γουμεράς (3ος όροφος).

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές παγκοσμίως παιχνίδι αναγραμματισμού λέξεων, όπου οι συμμετέχοντες ψυχαγωγούνται και παράλληλα αποκτούν γνώσεις, με την χρήση ειδικού ποντιακού λεξικού και με στόχο την καλύτερη εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου.

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων σκραμπλ (Scrabble), θα διοργανωθεί τους επόμενους μήνες και το πρώτο τουρνουά σκραμπλ στην ποντιακή διάλεκτο, κάτι που ήδη έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τις απογευματινές ώρες, από τις 6 έως και τις 9 το βράδυ, στα τηλέφωνα 2463027067 και 6983770008.

Πατήστε εδώ για να δείτε βίντεο με ρεπορτάζ από την ΕΡΤ3.